Martti HR mukana tukemassa alueen juniorijalkapalloa – LähiTapiola Areenan Talvisarjan sarjamaksu on jatkossa kaikille saman hintainen

17 kesä, 2020

Henkilöstö- ja yrityspalveluita tarjoava turkulainen Martti HR Oy haluaa olla poikkeusaikana tukemassa alueen juniorijalkapalloa. Tuki kohdentuu Turun LähiTapiola Areenalla talvella 2020 – 2021 ensimmäistä kertaa pelattavaan Talvisarjaan ja sen sarjamaksuihin.

 

-Jalkapallo on lähellä sydäntämme ja haluamme omalta osaltamme olla auttamassa paikallisia junioriseuroja. Koemme, että mahdollistamalla edullisen talvisarjan lapsille varmistamme, että jokaisella alueen juniorijoukkueella on mahdollisuus saada hyvä tasoisia pelejä talvella kaudella, joka on tunnetusti jalkapallossa arvokkain aika pelata, Martti HR:n toimitusjohtaja Harri Karvinen kertoo.

 

-Martti HR:n tuki on meille todella tärkeä ja mahdollistaa sen, että voimme jatkossakin pitää sarjamaksun kaikille hyvin edullisena. Sarjamaksu on siis kaikille 250€, LähiTapiola Areenan tapahtumapäällikkö Joni Hiltunen kiittelee.

 

Talvisarja on tarkoitettu 6-10 ikäluokkien joukkueille, niin tytöille kuin pojille. Kaikki sarjat ovat 5v5 sarjoja, paitsi T9/10 ja P10 ovat 8v8 sarjoja. P10 sarja on täynnä, mutta muissa sarjoissa on joitakin paikkoja jäljellä.

 

Varmista paikkasi Talviliigassa ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä