Ajanvaraus

 

 VARAUSEHDOT:

Maksuehto 7 päivää laskun päiväyksestä. Hinnat sis. alv 10 %.

Yksittäiset päiväkohtaiset 1 – 3 h vuorot voi peruuttaa veloituksetta 14 vrk ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen perimme täyden vuokran. Muut kertaluonteiset varaukset tulee sopia sähköpostitse erikseen, info@lahitapiola-areena.fi.

Varauksen jälkeen saat varausvahvistuksen. Vuoron lasku toimitetaan peruutusajan umpeuduttua sähköpostilla.

Vuoron varaaja vastaa tilojen yleisestä siisteydestä sekä turvallisuudesta. Tilat tulee jättää samaan kuntoon kuin ne olivat ennen vuoroa. Veloitamme siivouksesta ja/tai korjauksesta vähintään 100 € tai toteutuneet kustannukset

Vuoron varaaja vastaa omista arvotavaroistaan sekä vakuutusturvastaan.

KAIKKI VUOROT SISÄLTÄVÄT PUKUKOPIN SEKÄ LÄMMITTELYALUEIDEN KÄYTÖN PÄÄDYISSÄ 30 MIN ENNEN VUORON ALKUA JA 30 MIN VUORON PÄÄTYTTYÄ. PUKUKOPIN AVAIMEN VOI NOUTAA AREENAN TOIMISTOSTA JA SE TULEE MYÖS PALAUTTAA SAMAAN PAIKKAAN. KADONNEESTA AVAIMESTA VELOITAMME 50 €.

Mikäli kenttää ei voida käyttää force majeure -syiden takia, vuokranantaja ei ole velvollinen korvaamaan vuokraajalle peruuntuneesta vuorosta mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia. Vuokraa ei kuitenkaan tällöin peritä.

Vuokraajan on huolehdittava siitä, että vuoron aikana paikalla on aina täysi-ikäinen henkilö, joka on vastuussa ryhmästään ja hallin asianmukaisesta käytöstä.

Vuokraamalla vuoron hyväksyt ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

 

Yhteystiedot

Z

Varaukset

info@lahitapiola-areena.fi

Sijainti

Nummisuutarinkatu 3,
21280 Turku

KahviO

Kahvio käytössä
vakiovuorojen aikana

Seuraa meitä