FutisFitneksestä uusi harrastus

13 heinä, 2020

FF eli FutisFitness

 

FF ei vaadi aiempaa kokemusta jalkapallosta, mutta pääset silti treenaamaan kuin ammattijalkapalloilija! FF on tarkoitettu naisille ja miehille, kaiken ikäisille sekä kuntoisille. Toiminnan tarkoitus on kehittää omaa kuntoa hauskalla ja sosiaalisella tavalla. Joka kerta harjoitellaan pallon kanssa ja tietysti myös pelataan.
Tanskalainen tutkimus osoittaa jalkapallolla olevan todella positiivinen vaikutus kuntoon, lihasten kehittymiseen sekä painonhallintaan. Tutkimus oli suoritettu useille eri tasoisille testiryhmille, joista saatiin samat vastaukset, eli jalkapallo on loistava harjoitusmuoto! (tutkimuksen tuloksista koottu video)

 

FF:n jalkapallovalmentajana toimii kokenut ammattivalmentaja Petri Jokela. Jokela valmentaa ammatikseen TPS Juniorijalkapallon eri ikäluokkien kilpajoukkueita ja hän tietää satoja eri innostavia jalkapalloharjoituksia.

 

Kuntopuolen valmentamisesta vastaa Personal Trainer Teemu Näreoja (Teemun kotisivut). Teemu on kokenut ja kouluttautunut yksilö -ja joukkuevalmentaja, jolta löytyy kuntoharjoituksia jokaisen tason liikkujalle. Harjoituksissa mm. kehitetään omaa kehonhallintaa ja kuntoa erilaisilla harjoitteilla.
Treenit sunnuntaisin 18:30 – 20:00                                                                                                                                                                               
Ilmoittautumaan                                                                                                                                                                                                                  
Syyskausi, 3 kk, 13.09- 29.11.2020 (ei 25.10)
Kevätkausi 5 kk, 10.01- 24.05.2021
Hinta: 25 €/kk
Kuukausimaksu laskutetaan kerran kuukaudessa. Voit perua osallistumisesi milloin vain, irtisanomisaika on 1kk. Syyskuussa tehdyistä peruutuksista ei peritä maksua.
(Voit myös maksaa koko kauden kerralla hintaan 175 €. Maksaessasi liikuntaseteleillä, maksu suoritetaan LähiTapiola Areenan kahvioon.)
____________________________________________________________________________________________________
Kuntofutis kokoontuu ensimmäisen kerran sunnuntaina 13.09.2020 klo 18:15 LähiTapiola Areenalla (Areenalla käytössä pukukoppi. Osoite: Nummisuutarinkatu 3, 20320 Turku).