TPS Juniorijalkapallosta LähiTapiola Areenan suurin yksittäinen asiakas

15 touko, 2020

Turun Impivaarassa sijaitseva LähiTapiola Areena on solminut uuden kolmen vuoden vuokrasopimuksen TPS Juniorijalkapallo ry:n kanssa. Seuraava sopimuskausi alkaa ensi lokakuussa ja jatkuu aina kevääseen 2023 asti. TPS Juniorijalkapallosta tulee uuden vuokrasopimuksen myötä LähiTapiola Areena suurin yksittäinen asiakas. LähiTapiola Areenan toiminta jatkuu harjoitusvuorojen osalta taas 16.10.2020 alkaen.

– Tämän uuden sopimuksen myötä koko LähiTapiola Areenan käyttöaste kasvaa, sillä TPS Juniorijalkapallo vuokraa myös sellaisia vuoroja, joita ei ole aikaisemmin ollut lainkaan käytössä. LähiTapiola Areenaa on käyttänyt säännöllisesti monet Turun alueen jalkapalloseurat. Me olemme neuvotelleet myös muiden seurojen kanssa tulevaisuudesta ja varaustilanteemme näyttää jo nyt erittäin hyvältä. LähiTapiola Areenasta vuokrataan siis myös jatkossa harjoitus- ja pelivuoroja kaikille lähialueen seuroille, LähiTapiola Areenan tapahtumapäällikkö Joni Hiltunen painottaa.

– TPS Juniorijalkapallon eräs keskeisimmistä strategisista tavoitteista on olosuhteiden kehittäminen ja uusi sopimus LähiTapiola Areenan kanssa on suuri askel oikeaan suuntaan. LähiTapiola Areena tarjoaa näin erinomaiset olosuhteet koko seuran toiminnan kehittämiseen. Olemme erittäin tyytyväisiä uusien harjoitusvuorojemme määrin sekä myös ajankohtiin, TPS Juniorijalkapallon toiminnanjohtaja Leena Allen kiittelee.

LähiTapiola Areena on Varsinais-Suomen alueen ainoa täysimittainen jalkapallohalli. Vuonna 2011 toimintansa aloittanut jalkapallohalli muuttui uusien omistajien myötä LähiTapiola Areenaksi viime syksynä. LähiTapiola Areenan operatiivisesta toiminnasta vastaa turkulainen TKOMV Turku Oy. LähiTapiola Areenaan asennettiin uusi keinonurmialusta sekä uudet led-valot kesällä 2017.

– LähiTapiola Areenalla voi järjestää myös erilaisia tapahtumia, kuten turnauksia tai muita yleisötapahtumia. Vaikka varauksia on jo runsaasti tulevalle kaudelle, niin tilaa riittää erityisesti koulujen loma-aikoina, Hiltunen vielä muistuttaa.