Joni Hiltunen on nimitetty TKOMV Turku Oy:n toimitusjohtajaksi

11 tammi, 2021

TKOMV Turku Oy:n palveluksessa maaliskuusta 2020 saakka työskennellyt ja LähiTapiola Areenan tapahtumapäällikkönä toiminut Hiltunen on nimitetty yhtiön ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi 1.1.2021 alkaen.

 

LähiTapiola Areena siirtyi TKOMV Turku Oy:n omistukseen syksyllä 2019 yrityskaupan myötä. Joni Hiltunen on ollut mukana käynnistämässä LähiTapiola Areenan toimintaa yhtiön alkuvaiheista asti tapahtumapäällikön roolissa. Nyt Hiltunen ottaa vastuulleen yhtiön koko operatiivisen toiminnan toimitusjohtajan roolissa.

 

”Toimitusjohtajan nimittäminen on yhtiön seuraava ja hyvin looginen askel LähiTapiola Areenan ja yhtiön kehittämisessä”, TKOMV Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Aitos kertoo. ”Olemme tehneet Areenalla useita investointeja, jotta voimme palvella laajaa asiakaskuntaamme entistä paremmin. Näistä pääsemme nauttimaan, kunhan koronatilanne alkaa helpottamaan. Joni on tehnyt erinomaista työtä ja meille on tärkeää jatkaa hänen kanssaan pitkäjänteistä työtä varsinaissuomalaisen jalkapallon hyväksi”, Aitos jatkaa.

 

Joni Hiltusella on laaja kokemus liikuntatapahtumien tuotannosta sekä urheilun ja järjestöjen parissa työskentelystä. Koulutukseltaan hän on insinööri (amk). Alan vaihdoksen jälkeen hän on kouluttautunut mm. urheilumarkkinoinnin opinnoilla sekä myynnin ammattitutkinnolla. Porista kotoisin oleva Hiltunen on toiminut mm. Porin Palloilijat ry:n puheenjohtajana sekä työskennellyt Porissa Suomen Punaisella Ristillä. Turkuun muuttamisen myötä hän on työskennellyt mm. Turun NMKY:n koripallojaoston markkinointikoordinaattoria sekä omalla toiminimellä liikuntatapahtumien parissa sekä FC TPS Turku Oy:n myyntitiimissä. Tällä hetkellä Hiltunen suorittaa Haaga-Heliassa liikuntajohtamisen YAMK-tutkintoa.

 

“Kun TKOMV Turku Oy:n puheenjohtaja Juha Aitos lähestyi kesällä 2019 LähiTapiola Areena-projektilla, niin olin heti myyty. On ollut todella mahtavaa olla mukana käynnistämässä ja kasvattamassa liiketoimintaa alusta alkaen. Olemme jo nyt lähes tuplanneet LähiTapiola Areenan käyttöasteen ja meillä on loistavat työntekijät, joiden kanssa on hyvä ottaa seuraavat askeleet paikallisesta jalkapallokuplahallista kohti tapahtuma-areenaa, missä järjestetään kansainvälisiä tapahtumia. Kun saamme koronan selätetyksi, niin pääsemme järjestämään upeita tapahtumia LähiTapiola Areenalla”, Joni Hiltunen sanoo. 

 

Lisätietoja:

 

Joni Hiltunen

toimitusjohtaja

Puh. 050 324 9409 

joni.hiltunen@lahitapiola-areena.fi

 

Juha Aitos

hallituksen puheenjohtaja

Puh. 050 340 5828

juha.aitos@helabo.fi