SPORTTILEIRI

20 maalis, 2021

Sporttileiri on päiväleiri, joka järjestetään Turun LähiTapiola Areenalla ja Impivaaran liikuntapuiston alueella. Leiripäivät alkavat 09:00 ja päättyvät 15:00. (Lisämaksusta voit olla leirillä 08:00 – 16:00, tästä infoa alempana). Leiri on 1.-3. luokkalaisille, eikä osallistuminen edellytä minkäänlaista laji tai seurataustaa. Leiriläiset jaetaan iän ja lähtötason mukaan 10 lapsen ryhmiin ja jokaisella ryhmällä on oma vastuuohjaaja. Tarvittaessa ryhmät eivät liiku päivien aikana yhdessä, joten pystymme reagoimaan kesällä voimassa oleviin koronarajoituksiin. Alustavasti leirille mahtuu 100 leiriläistä, mutta jos kesällä voimassa olevat rajoitukset pienentävät osallistujamäärää, niin leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin johtajana toimii Mira Sakselin. Mira on liikuntatieteiden maisteri ja hän toimii tällä hetkellä mm. TPS miesten edustusjoukkueen fysiikkavalmentajana. Miralla on kokemusta suurten lastenleirien järjestämisestä ja johtamisesta. Vastuuohjaajat koulutetaan leiriä varten ja ohjaajilla on taustaa mm. TPS Juniorijalkapallon iltapäiväkerhoista sekä valmentamisesta.

Leiripäivät täyttyvät kaikenlaista pallopeleistä, liikuntaleikeistä, metsässä ja ulkona liikkumisesta. Mukaan tarvitset sään mukaiset vaatteet sekä juomapullon. Jokainen ryhmä ruokailee vuorollaan Areenan kahviossa ja välipala nautitaan sään salliessa ulkona.

Leirimaksu sisältää:

  • Ohjelman
  • Lounas + välipala
  • Tarvittavat liikuntavälineet (tarvitset vain omat liikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullon)
Hinnat
 
  • Klo 09:00 – 15:00 125 € / viikko
  • Klo 08:00 – 16:00 +25 €

 

Voita maksaa leirin heti verkkopankissa tai halutessasi myöhemmin laskulla.
   
TERVETULOA MUKAAN LEIRILLE!

(Noudatamme Sporttileirillä viranomaisten ohjeita ja rajoituksia. Jokainen leiriin osallistuva lapsi ja aikuinen huolehtii käsihygieniasta, järjestämme ruokailun turvallisella tavalla, ja laadimme leirin ohjelman voimassa olevia rajoituksia huomioiden.)

Peruutusehdot:

  • Viranomaismääräysten johdosta perutusta leiristä palautamme leirimaksun 100 %.
  • Lääkäritodistuksella palautamme leirimaksusta 100 %.
  • Ennen 15.5 peruutetusta osallistumisesta palautamme 100 %, tämän jälkeen osallistumienn on sitova